Η εταιρεία μας για 30 χρόνια έχει επενδύσει στον τομέα την τηλεπικοινωνιών.

Οι τηλεπικοινωνίες αποτελούν για την εταιρεία μας μία από τις βασικές δραστηριότητες και διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό (μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων, εγκαταστάτες, τεχνικοί, προγραμματιστές).

Σήμερα συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες σταθερής, κινητής τηλεφωνίας, δικτύων, δηλαδή με τους ομίλους OTE-COSMOTE, VODAFONE, NOVA, ΕΡΤ.

Δραστηριοποιείται στον χώρο της αδειοδότησης έργων καθώς και στην κατασκευή σταθμών βάσης σε όλες τις συναφείς δραστηριότητες: Δομικά, Η/Μ, Τηλεπικοινωνιακά, Ενεργοποίηση και Συντήρηση Έργων.

Ανήκει στην μικρή κλειστή ομάδα των εταιρειών που ασχολούνται με το αντικείμενο καθώς διαθέτει τεράστια εμπειρία στον τομέα.

Έχει εξειδικευθεί στην ενεργοποίηση και λειτουργεία των υποδομών σε εξοπλισμό πολλών και διαφορετικών κατασκευαστών παγκόσμιας προέλευσης.

Ιστορικά η εταιρεία μας συμμετέχει στην ανάπτυξη των δικτύων μέχρι και σήμερα και έχει ενεργό ρόλο σε αυτά. Σε έναν αναπτυξιακό χώρο, που ανέρχεται τόσο δυναμικά, η ΙΚΑΡΟΣ ΑΤΕ είναι παρούσα και με έντονη δυναμική, συνεχείς και σταθερές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις.